in eigen tuin

Beide huizen liggen naast elkaar op een zuidhelling in een landelijk Eifeldorpje. Ze beschikken beiden over een eigen tuin met voldoende privacy en met schitterend uitzicht over het dal. Alleen al samen genieten van dit uitzicht onder het genot van een hapje en drankje – vanuit de jacuzzi of vanaf een van de terrassen – of in alle rust een boek lezen op een van de ligbedjes is een perfect tijdsverdrijf.

Achter beide huizen ligt op eigen terrein een grote gezamenlijke weide  waar de jongere gasten  zich kunnen amuseren op het speeltoestel,  aan de tafeltennistafel of met andere buitenspelen. Maar ze kunnen ook het speeltuintje bezoeken dat direct grenst aan de weide. 

directe omgeving

Direct vanuit de huizen zijn tal van wandel- en fietsroutes mogelijk. Het is dan heel handig om de app rheinland pfalz gold op je telefoon te zetten. Deze app bevat zeer gedetailleerde kaarten die je voor je wandeling of fietstocht kunt downloaden. Als je de uitdaging van de pittige bergen niet aandurft kun je er ook voor kiezen om te fietsen langs of over voormalige spoorwegen.

in de regio

Voor activiteiten in de regio kun je terecht op de website www.eifel-direct.de.  Dit is de website van de Tourist Information Bitburger Land waarop altijd de meest actuele informatie te vinden is over wat er in de omgeving te doen is. Je kan ook hun infopunt in Bitburg bezoeken of hen bellen; ze helpen je graag verder als je specifieke vragen hebt.