Jacuzzi

Heerlijk genieten in warm bruisend water en krachtige jets. Overdag met uitzicht over het dal of ’s avonds onder de sterrenhemel.

Sauna

Deze combi sauna is een ware beleving. Je kunt hem snel gebruiken door de multispectraal stralers aan te zetten maar je kunt er ook een avondvullend programma van maken. Lekker de kachel opstoken en opgieten maar….

bioscoop

In deze bioscoop is het genieten. Vanuit je comfortabele bioscoopstoel bekijk je je eigen dvd’s op het witte doek of je streamt je favoriete film of serie.

6FE37D8F-C333-49FF-9948-A6357FAE9779

Gezellige ruimte

Het souterrain is ingericht als gezellige ruimte, waar u onder het genot van een drankje kunt nagenieten van een bioscoop of sauna bezoek of waar u samen naar een sportwedstrijd kunt kijken op een groot televisiescherm.

Keuken

Koken is genieten in deze ruime keuken waar alles aanwezig is. Zo zijn er drie ovens, een inductiekookplaat, een magnetron, twee vaatwassers en twee koelkasten waarvan een met vriesgedeelte.

Slaapkamers

Moe maar voldaan kruip je ’s avonds onder de lakens. De slaapkamers zijn allemaal zeer sfeervol ingericht en voorzien van hotelkwaliteit boxsprings. De bedden zijn, indien beddengoed is bijbesteld, bij aankomst opgemaakt.