Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
.
2 entries.
Fieke wrote on August 14, 2021
Begin augustus zijn wij met 11 vrienden een week in Landhaus Kreuzenberg geweest. Het huis is van alle gemakken voorzien. Vooral het feit dat iedere slaapkamer voorzien is van een eigen badkamer was een enorme luxe. Alle voorzieningen in het huis zijn gloedje nieuw en overal is goed over nagedacht. Een keuken met dubbele vaatwasser, tv’s waar chromecasts op zijn aangesloten, alles is hier mogelijk.

We hebben ontzettend genoten met de groep en er was voor iedereen op ieder moment iets te doen. Het weer in onze week was niet fantastisch dus dit huis was een hele fijne terugval basis.

We hebben het huis al aan vele vrienden aangeraden en de eerste weekendjes zijn alweer gepland.

Gertie en Wil, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en bereikbaarheid. We komen graag terug.
Nancy wrote on July 4, 2021
Wij zijn zojuist teruggekeerd van een langweekend in Landhaus Kreuzenberg . Wij waren daar met 13 fietsvrienden. Wij kunnen terug kijken op een fantastisch weekend. Het huis overtrof onze verwachtingen! Wat is het huis met zorg en aandacht ingericht.. Wat wij ook als heel prettig hebben ervaren, is dat iedere kamer is voorzien van een eigen badkamer . Wij zijn zo enthousiast dat we nu al plannen aan het maken zijn om weer terug te keren ! Het is ook ideaal voor andere fietsgroepen. Hele mooie omgeving, niet druk op de weg en goede wegen .
Gertie en Wil bedankt en wie weet tot ziens .