Camperverhuur

Informatie

Beste reiziger!

Nadat we zelf in mei 2021 onze eerste trip hebben gemaakt met onze gloednieuwe Weinsberg (Cara Compact edition Pepper) half-integraal camper, willen we graag ook jullie laten genieten van deze luxe op wielen.

Onze camper biedt alle comfort die je maar kunt bedenken voor een gezelschap van 2 volwassenen (en eventueel een baby of peuter) tijdens een onvergetelijke roadtrip. De stijlvolle inrichting wordt nog eens versterkt door de sfeervolle verlichting.

De camper beschikt over een ruime zit waar je comfortabel kunt vertoeven door de draaiende bestuurders- en passagiersstoel. Daarnaast beschikt de camper over twee vaste bedden (in een handomdraai om te vormen tot een superbreed bed) en praktisch sanitair. De keuken bevat een gasfornuis, koelkast met vriesvak, spoelbak, oven en ruime laden en kastjes met alle benodigd keukengerei. De praktische indeling wordt gecompleteerd door uitgebreide opbergmogelijkheden waardoor alles een eigen plekje heeft en je het woongedeelte makkelijk opgeruimd houdt.

Als je een mooie plek hebt gevonden zit je heerlijk onder de luifel op onze campingset. Maar of je lang op deze plek blijft is de vraag, want wellicht popel je alweer om het soepele rijgenot te ervaren, mede dankzij de cruise control en schakelautomaat. En ondanks de verrassende ruimte die de camper biedt is hij ook verrassend wendbaar. Ook kunnen de fietsen en andere spullen veilig mee in de garage.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een optie.